Vilka är vi?

Madeleine Johansson och Sara Holmslykke. Det var vi som startade Röda längan! Våra vägar korsades och relativt snabbt insåg vi att hade samma dröm och vision, att en gång kunna få öppna ett café. Nu när caféet har funnits i två år är det Madeleine själv som driver vidare cafét. 

Minikakor – varför äta en när man kan äta flera?

Våran vision och förhoppning var att kunna erbjuda våra kunder ett utbud av godsaker med varierande smaker och former. Framförallt ville vi att man skulle kunna få smaka på flera sorters bakverk. Därför valde vi att baka allt i lite mindre format än vanligt. Så istället för en gigantisk muffins kan du nu istället få njuta av flera olika.

Vi började att leta efter en lokal där vi kunde starta vår verksamhet. Detta var svårt då vi tycker att miljön är viktig och besöket hos oss ska vara en  helhetsupplevelse. Vi landande i att vi faktiskt redan hade en byggnad. Det senaste året har bestått av diskussioner, tankar och idéer. Och därefter mycket slit för att lyckas ändra lokalen så att den passar vår verksamhet.

Det här är Madeleine!

Madeleine har alltid tyckt om att vara i köket. Hon bakade ofta på helgerna och efter skolan som barn och i tonåren. Madeleines intresse för bakning och matlagning gjorde att hon senare utbildade sig till dietist. Hennes dröm har alltid varit att starta något eget. Med hennes erfarenhet som dietist är det viktigt att bakverken ska passa för så många som möjligt. Det ska finnas hälsosammare varianter men det ska även finnas flera alternativ för dig som är allergiker.